Log in

View Full Version : Mark 3


thurlog
08-12-2009, 05:39 AM
i'm missing a forumwide "mark all read" (especcially with that new poster "newsposter"). Now it's only available at each subform under the tools button.

the new look is pretty slick btw

Vegelus
08-12-2009, 08:41 AM
Erm, there is one, on the bottom of the forum.

thurlog
08-12-2009, 08:59 AM
ah, thanks

Faylin
08-12-2009, 09:21 AM
Another remark about SSE Mk3.

First of all: good work, it looks good, everything seems to work, so thumbs up.

A small request tho: could you line out the columns on the forum homepage? They don;t have the same length for the various cathegories, which makes it look a little mesys.

Other than that, no complaints :)

thurlog
08-12-2009, 11:17 AM
Erm, there is one, on the bottom of the forum.

but it's not if you are browsing the "new posts" list :)

Bunneh
08-12-2009, 12:26 PM
I have to log in every time I visit. I cleared my cache etc, no effect. Tis not a biggy though, can put up with it. Incidently, no reputation any more? Kinda glad of that, now I can spell like crap all the time and not get flamed for it.

Weeeeeeee.

Sane
08-12-2009, 01:03 PM
Loving the new site, great work!

One thing though, I've always used the "View new posts" and now there is alot of feeds from Blue posts and MMO-Champion.

When i tried to ignore the "NewsPoster" user i got the:

"Sorry NewsPoster is a moderator/admin and you are not allowed to ignore him or her."

Would it be possible to change that somehow or be able to hide the "News Feeds" section from "View new posts"?

Faylin
08-12-2009, 01:49 PM
Agreed to that suggestion. I like having links to blue posts, however, it kinda floods the new posts list :)

Über
08-12-2009, 02:10 PM
Yeah, 'New Posts'-function is pretty much useless at the moment.

Turiel
08-12-2009, 02:17 PM
Okay I'll see what I can do about that.

Bunneh
08-12-2009, 04:55 PM
The cookie thing seems okay now; probably my browser.

Flawless
09-12-2009, 01:50 AM
Here's is something odd, clicking on a linked picture won't open it

http://www.shadowsongeurope.com/forum/blueevolution/misc/logo.gif

It appears that it should open in a new tab (or window) it does not

Turiel
09-12-2009, 01:51 AM
Does for me? Browser?

Flawless
09-12-2009, 01:52 AM
Using the latest Firefox. Actually, it's opened an image in another thread correctly once, but the rest of the time its doing this:

http://images.ukcs.net/12145/SSE_image_1.JPG
http://images.ukcs.net/12145/SSE_image_2.JPG

Psonica
09-12-2009, 06:24 AM
the restrictions on your signature is kinda harsh. I can understand that you can't use the IMG tag and the size restriction but 9.8k? not many colourful pixels fit in that :(

Thordyn
09-12-2009, 11:43 AM
the restrictions on your signature is kinda harsh. I can understand that you can't use the IMG tag and the size restriction but 9.8k? not many colourful pixels fit in that :(
Large signatures annoy me anyway.
And we all know this website is designed around my opinion.

Also I noticed there's no reputation anymore, that's kinda sad.
Now how will new members know that Senex is the most awesome poster on here?

Über
09-12-2009, 01:55 PM
Now how will new members know that Senex is the most awesome poster on here?

They won't, Senex is done with story telling.

Kryptonix
10-12-2009, 10:20 AM
Query: I use the latest Firefox to browse SSE; each time I visit I am already logged in. (the box is ticked from the last time I logged in) However I am not logged into the chatbox - even clicking between forums/homepage it does not log me in, unless I manually logout and relog. Is this a browser or setting issue as opposed to a site issue?

The old site version used to do this sometimes, but navigating to the forums and back to the homepage resolved it previously.

Turiel
10-12-2009, 04:49 PM
I think its a problem with the new site, but its hard to figure it out :(

Cheiftan
11-12-2009, 08:50 AM
Yeah, I'm having that exact same problem in Chrome - have to log out and back in for the actual site to acknowledge my presence.

thurlog
11-12-2009, 09:44 AM
is it possible to sort the "Guild List" alphabetically?

thurlog
11-12-2009, 09:59 AM
where can you edit 'single' bosskills? (i only see a 10N 10H 25N 25H link?)

Sane
11-12-2009, 11:28 AM
About the NewsPoster "issue", does that user have to be an admin to be able to post? - If not, perhaps demote the user, so the ones that would like to have a "normal" New Posts section, could ignore the user.

If it cannot be changed, then perhaps a seperate RSS feed section, seperated from the forum? - Given it would have to be an issue for more than 4 people or however many who have given expression of the issue, for it to warrant a change like that :)

Turiel
11-12-2009, 02:07 PM
where can you edit 'single' bosskills? (i only see a 10N 10H 25N 25H link?)

I'm removing single bosses cause they don't count for much anymore.

Guild list is sorted by number of members. I could change it. Maybe ;)

I use Chrome too and I had the login/logout issue for the first day or two but not anymore.

Valoran
12-12-2009, 01:50 PM
re: login issue.

Afaik people logging into http://shadowsongeurope.com are getting redirected to http://www.shadowsongeurope.com after they login. The remember me cookie is authorised for the non-www version and not the other, so essentially you don't count as having logged in.

Quick fix would be to pick one of these conventions (it's better for SEO if you only have one anyway!) and use htaccess (if you're runing apache..) to redirect everyone to a single url, regardless of what url they visit.

force www.

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} ^shadowsongeurope.com [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.shadowsongeurope.com/$1 [L,R=301]

remove www.

RewriteEngine On
RewriteCond %{HTTP_HOST} !^shadowsongeurope.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://shadowsongeurope.com/$1 [L,R=301]

Thordyn
13-12-2009, 10:43 AM
Blah blah blah
You think you're so clever.

Valoran
13-12-2009, 04:04 PM
It's my Job.

You know, Job, that thing real people do.

Turiel
13-12-2009, 04:56 PM
Straight off that doesn't work but at least you found the problem :)

Valoran
13-12-2009, 06:35 PM
Hmm? If people only ever log into www.shadowsongeurope.com, they will only get issued the correct cookie. Do you mean it didn't work as in it didn't redirect things correctly? You're not using apache? mod_rewrite isn't installed/enabled?

Turiel
15-12-2009, 05:57 AM
Yeah but it doesn't work well with the other rules, generates an internal server error.

NewsPoster is no longer an admin so you should be able to ignore him if you want (but you won't see any of the news feeds then).

Valoran
15-12-2009, 09:53 AM
Would you mind posting the htaccess file you're currently using? (or we could take this to pm?)

Über
15-12-2009, 01:57 PM
NewsPoster is no longer an admin so you should be able to ignore him if you want (but you won't see any of the news feeds then).

I ignored the bot and I'm still getting the thread-list filled with spamposts but hey, atleast I cannot read them now, even if I'd accidently click on one of them.

:(

Valoran
16-12-2009, 06:16 PM
Did you get my reply PM Turiel? For some reason my sent PMs aren't showing up at all (atleast, not new ones).

Madorin
17-12-2009, 02:42 AM
Small thing but on the Home page the two news posts about progress have us named as 'Mayem' instead of Mayhem. Would be nice for a fix :)

Elexin
17-12-2009, 03:04 AM
Oops, sorry, I completely missed that typo. And then duplicated it :x
Fixed now.

Sylfide
06-01-2010, 03:38 PM
Hmm I have had some problems with the newsite. I use Internet explorer 8.
Smetimes when I edit my posts I can change colors on my text. Sometimes when I go to a thread I just get a black screen and have to retry to access it.
When I have to edit my guild info I have to log out and back in to be able to get to edit options.
Any ideas?

thurlog
06-01-2010, 03:57 PM
for all forum stuff use a direct link: http://www.shadowsongeurope.com/forum/index.php
i use ie8 too and had the weirdest problems. With the direct link i haven't encountered 1 yet :)

Sylfide
06-01-2010, 04:00 PM
I never leave the site. I just come back and refresh by clicking on the site.
Like I will just leave the comp logged into this thread and then 1 hour later I will hit the "homepage" link in the top to refresh

Edit: just noticed the "home" link I used is tied to http://www.shadowsongeurope.com (http://www.shadowsongeurope.com/forum/index.php) so I guess if I never use the frontpage I wont have any problems tho I will miss chatbox but then, its not really used anymore

Llort
06-01-2010, 06:55 PM
We have a chatbox?!?!

Ammanna
22-01-2010, 12:36 AM
Drama rogue, could you possibly tell me what it is your using to pull data from mmo champ? there blue tracker has a RSS, but I can't see one for their front page news. Your not copying it manualy are you?

Turiel
22-01-2010, 08:31 AM
Their main news has a RSS feed too, its just hidden and not linked anywhere on their site :P

thurlog
04-02-2010, 10:52 PM
noob needs guidance: how do you add recruitement spots?

Vegelus
04-02-2010, 10:54 PM
Not implemented yet.

thurlog
05-02-2010, 07:23 AM
"Not implemented yet for all"

fixed :p

(i assume some testing is done which explains why some guilds have them active)

Vegelus
05-02-2010, 08:48 AM
Well, that was Turiel's answer when I've asked him few days after mark 3 launch.