Log in

View Full Version : Add a guild.. not working


amayaxia
18-05-2007, 10:28 AM
Subject says it all really.

Gumdrops
18-05-2007, 10:34 AM
Do you get an error message? What's not working about it?

Turiel/Elexin will have to sort it out anyway, I don't know how :P

Elexin
18-05-2007, 12:39 PM
If you were trying to add Hotaru (going by your sig) its already there as of two hours ago... which is about when you posted.

http://www.shadowsongeurope.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=30&gid=1616172

If you want to do raid progress or something you have to do the first edit from the Guild Listing page not the Raid Progress one, as it doesn't show up there until you have an actual kill listed.

(You'd also need to request edit rights to mess with raid stuff, but meh, you don't have to do that, because I just gave them to you anyway as you'd set yourself as GM. Somehow. Bit hard to do that when the guild says it has no members. I re-broke that now, sorry)






For future reference though, a subject like that doesn't "say it all really"
Details are required.

Elexin
24-05-2007, 09:50 PM
Just to update as Amayaxia never came back, some other people had problems adding guilds too.

Turiel says it should be fixed now.

Utena
28-05-2007, 05:34 PM
Shes a nub, to be expected tbh