Log in

View Full Version : Lock ui


Haplo
08-05-2007, 07:38 AM
What special lock addon do you use.
Atm im using acolyte. Its pretty decent, but cant get it to work with Ag_Unit frames..
The shard counter stops working then.

And i dont wanna use Lylock or Necrosis.
Any other alternatives..

Didnt post this in the UI part, because it's a lock only think... so thought he is better.

Eisenheim
08-05-2007, 07:53 AM
Dunno if its a lock thingie since it works with every class, but i do love " DoTimer ", can make bar/text/icon based timers of your dots / fear / etc..

Dont have any shardcounters, takes me 0.2 seconds to press 'b' and see how many shards i have, and i like my UI semi-minimalistic

Haplo
08-05-2007, 09:44 AM
Got DoTimer.
But looking for a lock specific addon with petsummon menu/shard counter/shardmenu/buffmenu that sort of things.

Fithvael
08-05-2007, 09:50 AM
Try using Pitbull (http://www.wowace.com/files/PitBull/PitBull-r34772.zip) instead of AGUF and see if that solves anything. Its pretty much the same thing; just more optimized.

Haplo
08-05-2007, 11:53 AM
Tnx.. gonna try it. :P

Psonica
08-05-2007, 12:53 PM
Got DoTimer.
But looking for a lock specific addon with petsummon menu/shard counter/shardmenu/buffmenu that sort of things.

Like Necrosis? It attempts to be an all-in-one solution for warlocks pretty much ... it's neat. Take a look at it :)

http://larmes-cenarius.net/portail/index.php?/necrosis/welcome

dantheman
08-05-2007, 01:06 PM
I use Necrosis for buffs, shard count, pets (it's just a very tidy mod). Cememycast for dot timers etc.

Haplo
08-05-2007, 01:11 PM
I find necrosis buggy for me. every time i change something a bar is locked for moving or cant get a bar to show.
Also it takes up alot of space imo. Like like Acolyte due to its dropdown menu's.

Haplo
09-05-2007, 07:30 AM
Pitbull for the win... tnx

Psonica
09-05-2007, 12:29 PM
Pitbull for the win... tnx
Is that so ... I'm too used to my unitframes to try someting new (not fond of wasting my time). Explain what's awesome, plix :)

Haplo
09-05-2007, 03:02 PM
Well it looks nice... :P and works with Acolyte.. and uuhmmm looks nice...

Did i mention its looking nice?
Its indeed almost Ag_Unitframes, but easyer to modify(so far). Only 1 bad thing (havent tested it in full raid) but it doesnt hide the party frame when in raid. I have set it to do so, but nothing happened so need to figure that out.

Tyrannis
12-05-2007, 02:41 AM
Heres my current UI

in combat

http://img.photobucket.com/albums/v639/beachyboy69/WoWScrnShot_051207_025212.jpg


And out of combat

http://img.photobucket.com/albums/v639/beachyboy69/WoWScrnShot_051207_022906.jpg