Log in

View Full Version : tbc question


Fleshmissile
01-01-2007, 10:05 AM
i have wow. of course i do. however if i buy TBC what do i need to do to install it? lol this sounds pretty dumb. do i just need to install vanilla wow then wack on tbc? or do i need to patch like some biatch?

Taurusos
01-01-2007, 10:27 AM
Retail, patch up to date, then install TBC.

/Tau

Delkashammad
01-01-2007, 11:58 AM
Retail, patch up to date, then install TBC.



So far, they included up to date patches to the every retail release. I don't see the point why it should be different with TBC. IMHO correct order it'll more like :Retail, TBC then patches(if any) .

Dean
01-01-2007, 12:20 PM
I sense flesshies return! go flesshie!

Fleshmissile
01-01-2007, 02:12 PM
omw