Log in

View Full Version : Relocation Issues


Elexin
09-12-2005, 03:32 PM
The relocation message doesn't seem to be showing up anymore.
I got some people to test it so its not just me, but if you type in www.shadowsongeurope.com or http://207.210.76.66/~shadowso (which was the link in the "We're moving host" message that used to appear, it has a tendency to direct to a few variations of a broken google site.

I assume these issues are all part of the host moving process and shall dissapear soon? ^^

Turiel
09-12-2005, 03:55 PM
No, the silly hosting company was testing a bug I logged with them and they managed to overwrite the site with google.com. Duh.

Sorry for the inconvenience, I've told them to stop!

Kathra
09-12-2005, 04:34 PM
No, the silly hosting company was testing a bug I logged with them and they managed to overwrite the site with google.com. Duh.

Sorry for the inconvenience, I've told them to stop!

No excuse for it Turiel, we need someone competitant to run the site.

is Bergrar or Fleshy Available?

Drauk
13-12-2005, 10:24 AM
I have a problem after relocation. I type "www.shadowsongeurope.com", log in from main page and gets redirected to http://207.210.76.66/~shadowso/

Llort
13-12-2005, 11:39 AM
I have a problem after relocation. I type "www.shadowsongeurope.com", log in from main page and gets redirected to http://207.210.76.66/~shadowso/


I guess your ISPs DNS is not updated yet, as I don't have any problems after the relocation.

( I don't have a problem at home or at school, my GF has neither)...

Either await for your DNS to update or call your ISP to ask for an update or something.

Atleast I can tell it is not the host/site its fault :]

Cassina
14-12-2005, 10:23 AM
I'm having problems with cookies on Firefox here.
When I visit the forum main page it shows several topics as unread but as soon as I read one and press my back button or click the main forum link (http://www.shadowsongeurope.com/index.php?option=com_forum&Itemid=0&) it marks everything as unread.

Llort
14-12-2005, 11:02 AM
I'm having problems with cookies on Firefox here.
When I visit the forum main page it shows several topics as unread but as soon as I read one and press my back button or click the main forum link (http://www.shadowsongeurope.com/index.php?option=com_forum&Itemid=0&) it marks everything as unread.

Hmm I can recall something similar like that, but then on another forum.

However, that was due to a rename of the URL, and I was using the old link (which did work) but the cookie was not rightlky configured for that URL name, thus I had to keep loging in everytime I visited.

Not sure about your problem thuogh.

All I know, is that when I click any of the *go to last unread reply* buttons, it marks the whole forum as read :-O

Harr
14-12-2005, 03:12 PM
Isn't it supposed to go to http://207.210.76.66/~shadowso/ ?

Does for me anyway....

I find that page gets stuck loading very often and it doesn't show... but I understand if the current host is much cheaper than the previous one :) (since Turiel is paying it himself I think /cheer)

Llort
14-12-2005, 04:08 PM
http://shadowsongeurope.com

works :)

Turiel
14-12-2005, 06:05 PM
It may be due to some links on the site referencing the IP and some referencing shadowsongeurope.com. I had to do this to ensure that the site would work even when shadowsongeurope.com was being changed over. I'll change everything from the IP to the name this weekend, this may resolve your problem.