Log in

View Full Version : Rank display


Ashborn
26-11-2005, 05:35 PM
The one on the left, under your name. Is it ever updated? I wanna be able to point at my Commander rank and gloat at Turiel.

Azelton
27-11-2005, 12:01 AM
And Turiel is site admit, wonder why it ain't updating...

Turiel
27-11-2005, 02:38 AM
Well... its gathered from Census data so is a little while out of date, and it is dependent on someone who has census seeing you and uploading the relevant data.

Karadros
30-11-2005, 02:01 AM
Census, eh? That'd explain why there's NOTHING under my avvie. :D

Turiel
30-11-2005, 01:07 PM
Its more likely because your guild isnt in the database. Add it to the 'Missing Guilds' thread please :)

Psonica
05-01-2006, 01:37 PM
AH, so that's why I'm still 'Private' here ... I haven't been that rank since, since ...last year! *upset*

;)